002.jpg 

Tässä on viime viikon aikana valmistuneet kolmet sukat :) Yhdet Junasukat, piirakkat sekä Marttojen ohjeella tehdyt pikkuiset sukat.

003.jpg

 Nämä keltaiset ovat jostain Nallen jämä langasta. Marttojen ohjeella tehdyt. 40 silmukkaa. Nämä olivat nopeasti valmiit, vaikka lanka oli ohutta ja puikot olivat vain 2,5. 

004.jpg 

Elämäni ensimmäist piirakka sukat tässä :D Ojeen löysin Arkimamman blogista. Ikänä en ole tehtny tätä mallia ja aattelin sitten kokeilla pikkuiseen sukkaan ensin. Aika nopeaa kutoa ja ihan nättiä tuli. Tässäkin on käytössä Nallen jämä lanka. 

005.jpg 

Jämät jatkuu! :D Tässä on ihan pertinteiset Junasukat. Värinä on mintun vihreä vaikka se ei siltä tässä kuvassa nyt näytäkkään. Nämä ovat menossa serkkuni vauvalle kunhan hän syntyy.  Novita wool oli lankana tässä.

Jämälankoja käytän koska sain mieheltäni "kiellon" ostaa uusia lankoja :D Kuulemma pitää kutoa vanhat ensin ennen kun voi ostaa YHTÄÄN uutta! Nyt sitten teen näitä lasten sukkia kun muuhun ei nuo langat riitä ja olen ERITTÄIN laiska päättämään langan päitä, joten raitojen lisääminen näillä langoilla ei ole mahdollisuus  :D